Tarih: 06.04.2021 10:25

Mobil Aşı araçları Gölcük’te KAYMAKAM KARABULUT ÇAĞRIDA BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te COVID-19 aşı öncelikleri olmasına rağmen Sağlık Merkezlerine çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşların aşıların yaptırabilecekleri mobil aşı araçları ve sağlık ekipleri bu önemli sağlık hizmetine başladı. Kaymakam Karabulut’ta aşı önceliği olan vatandaşlara aşılarını yaptırma çağrısında bulundu.

Çeşitli nedenlerle Sağlık Merkezlerine aşı olmaya gidemeyen vatandaşlar için

Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada, ‘İlçemizde, Covid-19 aşı öncelikleri olmasına rağmen sağlık merkezlerine  çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşlarımıza aşıları mobil aşı aracı ile mobil sağlık ekiplerimiz tarafından uygulanmaya başlanmıştır.’

Kaymakam Karabulut Mobil Aşı araçlarını inceledi

Açıklamanın devamında, ‘Vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırmak daha büyük kitlelere ulaşabilmek amacı ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığınca, Kaymakamlığımız , İlçe Sağlık Müdürlüğü , Muhtarlar ve diğer paydaş kurumlarla koordineli olarak yapılacaktır. Kaymakamımız Cengiz Karabulut, mobil aşı araçlarımızı yerinde inceleyerek bir kez daha aşı önceliği olan  vatandaşlarımıza  aşılarını yaptırma  çağrısında bulundu.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —