Tarih: 20.11.2023 11:40

Mobil Atık Getirme Merkezleri ile Geleceğine Sahip Çık

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sıfır atık projesi kapsamında Kocaeli genelinde 80 noktaya Mobil Atık Getirme Merkezleri yerleştirdi. Gölcük Belediye Binası ve Kavaklı Sahili’nde Mobil Atık Getirme Merkezleri ile geleceğe sahip çıkılıyor. 

Çöpe atmayın, geri dönüşüm ile geleceğe sahip çıkın

Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülük ettiği Sıfır Atık Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başarılı bir projeye imza attı. Kocaeli genelinde 80 noktaya yerleştirilen Mobil Atık Getirme Merkezleri ile plastik, metal, kağıt, karton, cam, elektrik, elektronik, bitkisel yağ ve pillerin geri dönüşümü yapılacak. Gölcük’te yerleştirildiği günden beri Gölcük halkı da gerekli hassasiyeti göstererek geri dönüşümü mümkün olan eşyaları çöpe atmak yerine bu merkezlere atarak geri dönüşüm projesine destek oluyorlar.

Projeye destek olunmalı

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda çevre ve insan sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefiyle yerleştirilen Mobil Atık Getirme Merkezleri’nin gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için çok doğru bir proje olduğunu ifade eden vatandaşlar, herkesin bu projeye destek olması gerektiğini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —