Tarih: 23.03.2023 10:39

Mobil Mevki’deki ücretsiz otoparkın zemini asfaltlanmalı

Facebook Twitter Linked-in

Mobil Mevki’deki ücretsiz otoparkın zemini asfaltlanmalı

Gölcük Mobil Mevkii’nde bulunan ve sürücülerin gün içerisinde yoğun olarak tercih ettiği ücretsiz otopark’ın zemini asfaltlanmalı. Sürücüler özellikle yağışlı havalarda otoparkın zemininin su birikintileri ile dolduğunu belirterek, otoparkın zemininin düzeltilmesini istiyor.

Zeminiyle dikkat çekiyor

Mobil Mevkii’nde bulunan boş alanı geçtiğimiz senelerde sürücülere açan ve gün içinde yüzlerce araca ev sahipliği yapan ücretsiz otopark zeminiyle dikkat çekiyor. Gölcük’ün önemli bir noktasında bulunan ücretsiz otopark’ın zemini özellikle yağışlı havalarda oldukça kötü oluyor. Otopark zemini yağış nedeniyle su birikintileri ile dolarken, ortaya çıkan durum sürücülere de sıkıntı yaşatıyor.

‘Yağışlı havalarda sıkıntı yaşıyorlar’

Bazı sürücüler, ‘Yetkililere bu alanı bize tahsis ettikleri için teşekkür ediyoruz. Birkaç senedir araçlarımızı buraya koyarak, işimize gidiyoruz. Yetkililerden tek ricamız otoparkın zeminini asfaltlamaları. Bu alanın zemini yağışlı havalarda sıkıntılı oluyor. Umarız bu isteğimiz kısa sürede yerine getirilir, bu alan Gölcük’e güzel bir değer katar’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —