Tarih: 04.02.2022 13:23

Mobil Mevkii’nde kazalar artıyor ‘KAZALARI ÖNÜNE GEÇECEK BİR PROJE ŞART’

Facebook Twitter Linked-in

Mobil Mevkii’nde kazalar artıyor

‘KAZALARI ÖNÜNE GEÇECEK BİR PROJE ŞART’

Gölcük Mobil Mevkii’nde son aylarda artan trafik kazaları dikkatlerden kaçmıyor. En son geçtiğimiz gün bir TIR ile aracın çarpışmasıyla bir kaza daha meydana geldi. Yaşanan bu kazalar Mobil Mevkii’ne önlem alınması gerektiği konusunu yine ön plana çıkartıyor. Gölcüklü bazı vatandaşlar, Mobil Mevkii’nde kazaların önüne geçilecek bir projenin hayata geçirilmesini istiyor.

En son geçtiğimiz gün kaza yaşanmıştı

İlçemizin en yoğun bölgelerinden birisi olan Mobil Mevkii’nde yaşanan trafik kazaları vatandaşları ve sürücüleri tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün yaşanan trafik kazasında Tır ve araç çarpışmış, yaşanan kaza yürekleri ağza getirmişti.

Doğan, ‘Yetkililerden ricamız Mobil Mevkii’ndeki kazalar göz ardı edilmesin’

Gölcük’lü Turgay Doğan’da gazetemize bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, ‘Mobil Mevkii’nde yaşanan kazalar ne yazık ki artıyor. Mobil Mevkii’ne kazaların önüne geçilmesi için mutlaka bir proje hayata geçirilmeli. Bu battı çıktı projesi olur ya da biz yayaların güvenliği için üst geçit olur. Bir vatandaş olarak yaşanan kazalar beni çok korkutuyor. Yetkililerden ricamız Mobil Mevkii’ndeki kazalar göz ardı edilmesin. Çünkü insan hayatı her şeyden değerlidir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —