Tarih: 21.08.2023 11:55

Mobil Mevkii’nde o yol tek yön olmuştu SÜRÜCÜLER KURAL İHLALİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Mobil Mevkii’nde o yol tek yön olmuştu

SÜRÜCÜLER KURAL İHLALİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Mobil Mevkii’nde bulunan  Yeni Mahalle 351. Sokak’tan D-130 Karayolu’na geçişi sağlayan yol, trafiği aksattığı için tek yön olarak düzenlenmişti. Alınan bu karar sonrasında yolun her iki tarafına da uyarı tabelaları monte edilmesine rağmen sürücüler bu kurala uymayarak kural ihlali yapmaya devam ediyorlar.

Karşı yönden gelen sürücüleri zor durumda bırakıyor

Mobil Mevkii’nde bulunan Alışveriş Marketi ve Benzin İstasyonu’nun arasında bulunan yol, geçtiğimiz aylarda yeni trafik düzeni kararı ile  D-130 Karayolu üzerinden trafiğe kapatıldı. Yol sadece 351. Sokak’tan D-130 Karayolu yönünde kullanılacak şekilde düzenlendi. Alınan bu karar sonrası yolun her iki girişine de uyarı tabelaları monte edilse de birçok sürücü bu kurala uymayarak yolu ters yönde kullanmaya ve hem yayaları hem de karşı yönden gelen sürücüleri zor durumda bırakmaya devam ediyorlar.

Vatandaşlar sürücülerin kurala uymamasına sitem etti

D-130 Karayolu’nda girilmez tabelası takılmasına rağmen sürücülerin halen bu yolu kullanmaya devam ettiğini ifade eden vatandaşlar, “Bu yolumuz tek yön olarak düzenlendi ama ne yazık ki birçok sürücü bu kurala uymuyor. Tabela daha yeni takılı acaba tabelayı mı göremiyorlar diye düşünüyoruz. Bu nedenle tabelayı daha görünür bir yere mi monte edilse diye düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda sürücülerimiz bu kurala uymaya başlarlar da herhangi bir sıkıntı yaşamayız” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —