Tarih: 02.02.2021 13:39

Mobil Mevkii’nde vatandaşlar canlarını tehlikeye atmaya devam ediyor ‘YAYA GEÇİDİNE YÜRÜMEK KİMSEYE ZOR GELMEMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl itibariyle Gölcük Mobil Mevkii’nde yeni trafik düzenlemesi kapsamında yeni yaya yolu alanı belirlenmişti. Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen bazı vatandaşlar yolun karşısına geçmemeleri gereken yerden geçerek hayatlarını tehlikeye atıyor.

‘20 metre yürümeye üşeniyorlar’

Gölcük Mobil Mevkii’nde çarşı merkezine dönülen ışıkların olduğu bölgede yayalar karşıdan karşıya geçerken hem kendilerini hem de sürücüleri tehlikeye atmaya devam ediyor. Kendi canlarını hiçe sayan yayalar uyarılara rağmen sürücüleri de tehlikeye atıyor. Yaya Geçidinden geçmek için 20 metre yürümeye üşenen yayalar kestirme olarak düşündükleri yerden karşıdan karşıya geçişlerde trafiğin akışına da engel oluyor. Duyarlı vatandaşlar ve sürücüler bu kişilere hayatlarını tehlikeye attıklarından ötürü tepki gösteriyor.   

‘Yeni kazalar olmasını istemiyoruz’

Bazı duyarlı vatandaşlar ve sürücüler,’’Bu insanlar canlarını tehlikeye atmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz yıllarda aynı noktada üzücü kazalar meydana gelip, can kayıpları olmuştu. Yeni kazalar olmasını istemiyoruz. Lütfen herkes kurallara uysun ve yolun karşısına yaya geçidini kullanarak geçsinler. Yaya geçidine yürümek kimseye zor gelmesin’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —