Tarih: 30.08.2022 12:29

Mobil Mevkii’ndeki ücretsiz otoparka kış gelmeden bakım yapılması isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Mobil Mevkii’ndeki ücretsiz otoparka kış gelmeden bakım yapılması isteniyor

Mobil Mevkii’ndeki ücretsiz otopark gün içerisinde yoğun ilgi görürken zeminin bozuk olması araç sahiplerini zor durumda bırakıyor. Sürücüler ücretsiz otoparkın zemininin kış gelmeden  asfaltlanmasını ya da düzeltilmesini istediklerini dile getirdiler.  

İlçemizde sürücülere büyük bir kolaylık sağlayan ücretsiz otoparkların düzenlenmesi sürücülerin yüzünü güldürüyor. Otopark sıkıntını büyük ölçüde azaltan Mobil Mevkii’ndeki ücretsiz otoparkın zemini özellikle yağmurlu havalarda sürücüleri zor durumda bıraktığı için araç sahipleri kış gelmeden ücretsiz otoparkın zeminin düzenlenmesini istedikleri ifade ettiler.

Kış gelince sorunlarda başlıyor

Gölcük’ün en çok araç kapasitesine sahip ve ücretsiz olduğu için gün içinde pek çok araç sahibi tarafından tercih edilen otoparklarından biri olan mobil ışıklar durağının alt tarafında bulunan otoparkın zeminindeki hasar  özellikle yağmurlu günlerde kendini daha hissettiriyor. Yaz aylarında ise aşırı toz olması nedeniyle sürücüler oldukça zor durumda kaldıklarını ifade eden araç sahipleri  belediyeye ait bir otoparkta meydana gelen bu hasarın kabul edilemeyeceğini belirtti. Sürücüler kış gelmeden ve yağmurlar başlamadan otoparka bakım yapılmasını istediklerini belirttiler.  

“Yağmurlar başlamadan düzenlenmesini ve asfaltlanmasını istiyoruz”

Ücretsiz otopark zemininin yenilenmesini isteyen bazı sürücüler, “İlçemizde ücretsiz otoparklara ilgi yoğun oluyor. Özellikle Donanma Caddesi’nde bulunan otopark yenilenmesinin ardından çok güzel oldu. Bu otoparkımız yazın ayrı kışın ayrı sıkıntı oluyor. Kışın su birikintisiyle çamuruyla uğraşıyoruz. Bu kışta aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz.  Donanma otoparkı çok güzel oldu. Şimdide bu otoparkın zemini de yağmurlar başlamadan düzenlenmesini ve asfaltlanmasını istiyoruz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —