Tarih: 22.03.2019 13:47

Mobil Ofis Gölcüklülerden yoğun ilgi gördü 

Facebook Twitter Linked-in

Mobil Ofis Gölcüklülerden yoğun ilgi gördü 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı seyahat kartları birimi tarafından Anıtpark’ta  3 gün boyunca hizmet veren mobil ofis Gölcük halkından yoğun ilgi gördü.

Uzun kuyruklar oluştu 

Öğrenci 60 ve 65 yaş ile öğretmen ve kollu kuvvetleri seyahat kartı başvurusu alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı seyahat kartları birimi mobil ofisine başvuruda bulunmak isteyen Gölcük Halkı mobil ofis önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle öğrenci kartı ile 60 ve 65 yaş kartı için yoğun başvuru alan ekipler özellikle son iki günde çok yoğun ilgi gördüklerini ve günde ortalama 300 – 400 başvuru kabul ettiklerini belirttiler.

Vatandaşlar uygulamadan son derece memnun 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi tarafından hizmet veren mobil ofisten son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Yapılan bu hizmetten son derece memnu kaldık. Birçoğumuzu çocuklarımızın öğrenci kartları için ya da 60 65 yaş kartları için bizleri İzmit’e gitme zahmetinden kurtardılar. Çok hızlı hizmet verdikleri için bizleri fazla beklemediler ve kartları mızı hemen teslim ettikleri için çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —