Tarih: 22.06.2023 14:20

Mriya Güzellik Salonu ile Formda Kalın GÜZELLİK SİZİN BİR TIK UZAĞINIZDA

Facebook Twitter Linked-in

Mriya Güzellik Salonu ile Formda Kalın

GÜZELLİK SİZİN BİR TIK UZAĞINIZDA

 İlçemizde Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:2 Daire:19 Cengiz Çakıroğlu İş Merkezi’nde başarılı bir şekilde hizmet veren Mriya Güzellik Salonu ilehem  kendinizi ödüllendirin hem de formunuzu koruyun.

Birçok alanda hizmet vermekte

Alanında uzman estetisyenİ layda Musullulu tarafından hizmet vermekte olan Mriya Güzellik Salonu’nda Buz Lazer epilasyon, cilt yenileme, ipek kirpik, kirpik lifting, yoğun cilt bakımı, kalıcı makyajµbladin, manikür& pedikür, kalıcı oje, protez tırnak, çatlak tedavisi, leke tedavisi ve bölgesel incelme gibi birçok alanda hizmet vermekte. 

Yaz aylarında fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız

İlçemizde geçtiğimiz aylarda hizmet vermesine rağmen bayanlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Mriya Güzellik Salonunun Sahibi İlayda Musullulu, görmüş olduğu ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Özellikle bölgesel incelme alanında yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Musullulu, Mriya Güzellik Salonu olarak, her kadını yakından ilgilendiren Buz lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Altın Oranda kaş alma ve ağda hizmeti veriyoruz. Ayrıca Protez tırnak, kalıcı oje, kuru manikir&pedikür, ipek kirpik, kirpik laminasyonu, kaş laminasyonu, profosyonel makyaj, kalıcı makyaj, microblading ve henna hizmetlerimizde yoğun ilgi görüyor diyebiliriz. Tüm cilt tiplerine hizmet verebildiğimiz cilt bakımı, hydrafacial, cilt yenileme, leke bakımı, akne bakımı ve mezoterapi hizmetimiz ile cildinizi yenilemeyi ihmal etmeyin. Mriya Güzellik Salonu olarak forma girmenize de yardımcı oluyoruz. Bölgesel incelme, radyo frekans, lenf drenaz, pasif jimnastik ve G5 Masajı ile yaz aylarında fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız sizi Mriya Güzellik Salonuna bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —