Tarih: 26.11.2021 10:40

Müdür Mert’ten ahde vefa GÖLCÜK’ÜN EN YAŞLI ÖĞRETMENİNİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Müdür Mert’ten ahde vefa

GÖLCÜK’ÜN EN YAŞLI ÖĞRETMENİNİ ZİYARET ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürü Naim Yüksel ve Değirmendere Atatürk Ortaokulu Müdürü  Mehmet Çakır ilçemizin en yaşlı öğretmeni Melahat Kibaroğlu’nu evinde ziyaret ettiler.

‘Sizleri Seviyoruz’

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle ilçemizin en yaşlı öğretmeni olan Melahat Kibaroğlu’nu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürü Naim Yüksel ve Değirmendere Atatürk Ortaokulu Müdürü  Mehmet Çakır tarafından ziyaret edilen Kibaroğlu ziyaretlerinden ötürü çok memnun olduğunu ifade etti.

Gölcük’ün en güzel emaneti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürü Naim Yüksel ve Değirmendere Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Çakır tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaret edilen ilçemizin en yaşlı öğretmeni Melahat Kibaroğlu ziyaretlerinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade ederek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyarette Melahat Öğretmenin Öğretmenler Gününü kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar ve idareciler Melahat Öğretmenle güzel bir sohbet etikten sonra çiçek takdim ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —