Tarih: 28.01.2021 10:21

Müdür Mert’ten Destekleme ve Yetiştirme Kursuna ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse destekleme ve yetiştirme kursunu ziyaret etti.

İlçemizde Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nda 8. ve 12. Sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret eden Müdür Mert ve Şube Müdürü Köse, öğrencilere eğitimlerinde başarılar diledi.

Müdür Mert, kurs iş ve işleyişi hakkında bilgi alıp, öğrencilerle sohbet etti

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ziyaretle ilgili verilen bilgilendirmede, ‘Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert Şube Müdürümüz Sayın Abdülhalik Köse eşliğinde,  “8 ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar”  için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarının, 22 Ocak itibariyle yüz yüze eğitime başlaması sebebiyle Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’na bir ziyarette bulundu. Ziyarette okul idarecileri ve 8. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Müdürümüz okul idarecileri öğretmen ve öğrenciler ile görüşerek kurs iş ve işleyişi hakkında bilgi alırken öğrenciler ile sohbet etti. Covid-19 sebebiyle yeniden başlayan yüz yüze eğitimi değerlendirdi’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —