-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Müdür Mert, “İlçemize yakışan eğitim yatırımları yapılıyor”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ilçemizde devam eden yatırımlar, öğrencilerin başarı durumu ile Donanma İlkokulu’nda çalışmaların yakında başlayacağını belirten açıklamalarda bulundu.
Müdür Mert, şunları dile getirdi: “İlçemizde eğitim çalışmaları yaz dönemi olmasına rağmen devam ediyor. Ayrıca okullarımızda 4 ve 8 yılını dolduran Müdürlerimiz yer değişim tercihlerini yaptı. Müdürlerimizin yer değişimleri bugünden itibaren başlayıp, yeni okullarında görevlendirmeleri yapılacak. Okullarında YKS sınavı olan Okul Müdürlerimiz ise Pazartesi gününden itibaren okullarından ayrılıp, yeni yerlerinde görevlerine başlayacak” dedi.
“İşlemler başlamış durumda”
İlçemizde Ford Otosan Fabrikası tarafından yaptırılacak olan Donanma İlkokulu’nda çalışmaların yakında başlayacağını ifade eden Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, konu ile ilgili şunları söyledi: “Biliyorsunuz ki Değirmendere’de bulunan Donanma İlkokulumuz Ford Otosan tarafından yaptırılacak. Bütün evraklar, planlar her şey devreye alınmış ve işlemler başlamış durumda. Donanma İlkokulu ile alakalı olarak en kısa zamanda orada çalışmalar başlamış olacak. Çalışmalar ile alakalı olarak siz değerli basınımıza gereken bilgiler verilecek” diye konuştu.
“Bütün yatırımlar hayırlı olsun”
Gölcük’te devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren Müdür Mert, şu açıklamaları yaptı: “İlçemizde eğitim yatırımları sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Çalışmaları devam eden Fidanlık Ortaokulu ve İlkokulu beraber biliyorsunuz. Okulun teslimi bu ay içinde yapılacak. Okulumuz gayet güzel yapıldı, bahçe düzenlemesi devam ediyor. Birkaç hafta sonra arkadaşlarımız taşınma işlemlerine başlayacak. İki okulumuzda da çalışmalar hızla devam ediyor. Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin de bir sonraki eğitim döneminin ara tatiline kadar biteceğini ümit ediyoruz. İlçemizde yapımı süren bir diğer okulumuzda Ömer Seyfettin İlkokulu. Okulumuzun yapımı hızla ve sorunsuz ilerliyor. Gölcük’te okul binalarımızın yenilenmesi, modern ve daha güvenilir binaların oluşması açısından oldukça önemli ve güzel. Okul inşaatlarını sürekli olarak yerinde inceleyerek takip ediyoruz. Bütün yatırımlar Gölcük’e hayırlı olsun” dedi.
“İyi noktadayız”
İlçemizde eğitim başarısının arttığını ve bu başarının her zaman ekip işi olduğunu dile getiren Müdür Mert, “Eğitim ve başarı ekip işidir. Gölcük'te bütün okul müdürlerimizle beraber uyumlu ve ciddi bir çalışma durumunuz söz konusu. Bu da okul disiplininebaşarı olarak yansıyor. LGS ekseninde söyleyecek olursak geçtiğimiz seneye nazaran ilimizde 9 öğrencimiz tam puan aldı. Bunlarda 3 tanesi Gölcük’ümüzden. Bu başarı bizim için mutluluk verici ama daha da güzeli yüzde birlik dilime giren öğrenci sayımız geçen seneye göre %75 oranında artmış %5'lik dilimdeki öğrencilerimiz %35 diyelim. Şu anda LGS ekseninde baktığımızda belirgin olarak gördüğümüz bir durum tabii. Biz yazın bununla alakalı yine okul müdürlerimizle bir durum değerlendirmesi yapıp, nerede ne eksiğimiz var? Nasıl daha iyiye gidebiliriz? gibi konuları istişare ediyoruz. Diğer bir taraftan okullarımızın eksiklerini, yeni yılın planlamasını yapıyoruz. Yani yazında aslında Milli Eğitim olarak aktif bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben onun için emeği geçen tüm Okul Müdürlerimize veÖğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



