Tarih: 03.06.2018 14:14

Müfit Saner İlkokulu Türk Halk Müziği Okul Korosu ile büyüklere taş çıkardı

Facebook Twitter Linked-in

Müfit Saner İlkokulu Türk Halk Müziği Okul Korosu ile büyüklere taş çıkardı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu yılsonu etkinliklerini muhteşem bir Türk Halk Müziği Okul Korosu ile tamamladı.  Okul Öğretmenlerinden Gülderen Gürdal ve Okul Aile Birliği üyelerinin organize ettiği “Sevgi” temalı konsere çok sayıda veli iştirak etti.

Öğrenciler Türk Halk Müziği’nin sevilen birçok eserini başarı ile seslendirdi

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen yılsonu gösterisinde okul öğretmenlerinden Gülderen Gürdal yönetiminde ki Türk halk Müziği korosu konserinde minik öğrencilerin performansı büyüklere taş çıkardı. Solo ve koro şeklinde yaklaşık bir buçuk saat süren konserde öğrenciler Türk Halk Müziği’nin sevilen birçok eserini başarı ile seslendirdi.

Minikler dinleyiciler tarafından tam not aldı

Türk halk Müziği’nin Karadeniz’den İç Anadolu’ya, Güneydoğu Anadolu’dan Ege’ye Anadolu’nun en güzel ezgilerini öğretmenleri Gülderen Gürdal yönetiminde seslendiren Türk Halk Müziği Okul Korosu büyükleri aratmadı. Her yöreyi büyük bir ustalıkla seslendiren minikler dinleyiciler tarafından tam not aldı.

Yaşamın ayrılmaz bir parçası

Türkülerimizin günümüz çocuklarına, gençlerine, gelecek kuşaklara aktarılmasına katkıda bulunmak, sanatı, eğitimin odak noktalarından biri olarak kullanabilme becerisi kazandırmak olduğunu söyleyen Gülderen Gürdal özellikle müziğin yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Öğrencilere koro çalışmaları katılım belgeleri takdim edildi

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu çok amaçlı salonda gerçekleşen Türk Halk Müziği Okul Korosu konserinin sonunda Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz öğrencileri tebrik ederek koro çalışmaları katılım belgelerini takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —