Tarih: 17.10.2019 10:06

Muharrem Çimen memleketi Aydın’da toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

Muharrem Çimen memleketi Aydın’da toprağa verildi

CHP Gölcük Kadın Kolları eski Başkanı, Gölcük Belediye Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Türkan Çimen’in eşi Muharrem Çimen, geçtiğimiz Salı günü Değirmendere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Aydın’a gönderilmişti. Muharrem Çimen geçtiğimiz gün memleketi Aydın’da toprağa verildi.

Aile kabristanlığına defnedildi

Geçtiğimiz hafta İspanya açıklarında ikinci kaptan olarak görev yaptığı gemide halat dolanması sonucu hayatını kaybeden CHP Gölcük Kadın Kolları eski Başkanı, Gölcük Belediye Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Türkan Çimen’in eşi Muharrem Çimen Memleketi Aydın İli Efeler İlçesi Tepecik Mahallesi’nde dün öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazı ve düzenlenen askeri törenin ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Aydın’daki cenaze töreninde yalnız bırakmadılar

65 yaşında 2 kız çocuğu sahibi olan Muharrem Çimen’in Aydın’daki cenaze törenine CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi CHP Belediye Meclis Üyeleri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmet İşeri katılım sağlayarak Türkan Çimen’i yalnız bırakmadılar. Gölcük Haber Gazetesi olarak Allah’tan Rahmet acılı ailesine ve sevenlerine de sabırlar diliyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —