Tarih: 09.03.2023 14:14

Muharrem Odabaş’ın Oğlu Oğuz Alp Trafik Kurbanı GÖLCÜK YASTA

Facebook Twitter Linked-in

Muharrem Odabaş’ın Oğlu Oğuz Alp Trafik Kurbanı

GÖLCÜK YASTA

İzmit’te 4 Mart günü motor kazası geçiren ve yoğun bakımda tedavi gören önceki dönem Gölcük MHP ilçe Başkanı Muharrem Odabaş’ın oğlu Oğuz Alp Odabaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Odabaş’ın vefat haberi Gölcük’ü adeta yasa boğdu. Odabaş’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben yoğun katılımla kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti

Muharrem ve Mükerrem Odabaş çiftinin oğulları, Burak ve Meryem Odabaş’ın kardeşi Oğuz Alp Odabaş, daha 23 yaşındaydı. 4 Mart günü kullandığı motor ile evine dönerken önüne aniden çıkan  araç ile çarpışan Oğuz Alp Odabaş, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 4  gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesine kaybeden Oğuz Alp Odabaş’ın ölümü Gölcüklüleri yasa boğdu. Oğuz Alp Odabaş’ın cenazesi bugün Öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınarak, Hasaneyn Mezarlığı’na defnedildi.

Gözyaşları ile toprağa verildi

Oğuz Alp Odabaş’ın cenaze namazına çok sayıda katılım sağlandı. Cenaze namazına; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, Gölcük Belediye Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, ilçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK, Dernek ve Oda Başkanları ile Odabaş ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 
Haber: Serap DURUKAN


  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —