Tarih: 06.05.2019 14:24

Muhtar Şentürk, çocukların yüzünü güldürdü RAMAZAN AYINA MUTLU GİRDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Muhtar Şentürk, çocukların yüzünü güldürdü

RAMAZAN AYINA MUTLU GİRDİLER

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde, Muhtar Şentürk ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

‘Çocukların mutluluğu her şeye bedel’

Muhtarlık görevini başarıyla yürütmesinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de ihtiyaç sahiplerini yanında olan Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Her zaman yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kurduğunu ifade eden Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara hediyeler veriyor. İhtiyaç sahibi çocuklar, Muhtar Şentürk’e teşekkürlerini ilettiler.

Muhtar Şentürk, destek istedi

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek, bir çocuk sevindirmek dünyanın güzelleşmesi demek. Siz çakıl taşı olun biz göl oluruz. Bayramlıklarımızı almaya başladık. Haydi dostlar çakıl taşı olmaya, sizlerde gölümüze düşün” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —