Tarih: 04.11.2022 13:58

Muhtar Zaim’den alkışlanacak yardım kampanyası MARDİN’DE Kİ ÇOCUKLARIMIZI HEP BİRLİKTE SEVİNDİRELİM

Facebook Twitter Linked-in

Muhtar Zaim’den alkışlanacak yardım kampanyası

MARDİN’DE Kİ ÇOCUKLARIMIZI HEP BİRLİKTE SEVİNDİRELİM

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplayan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim yeni bir yardım kampanyası başlattığını açıkladı. Muhtar Zaim yaptığı açıklamada, “Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencilerini gelin hep birlikte sevindirelim” dedi.

“Okul malzemelerine ihtiyaçları var”

Köy muhtarı ile yaptığı görüşmede Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin bir çoğunun okul araç ve gereçlerinin olmadığı ve bir çoğunun çanta yerine poşetlerle eşyalarını taşıdığını öğrenen Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını açıkladı. Zaim öğrenciler için okul çantası, kırtasiye, bot, mont gibi birçok eksik olduğunu ifade ederek hayırseverlerin yardım kampanyasına desteğe çağırdı.

“Haydi kilometrelerce uzaktaki çocuklarımızı sevindirelim”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim başlatmış olduğu yardım kampanyası hakkında yaptığı açıklamada, “Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencilerimizin okul çantasına, kırtasiye ve bot, mont eksikleri varmış. Biliyorsunuz geçen yıllarda birkaç kez yardım yaptık. Köy muhtarımızla görüştüm, an itibariyle bu çocuklarımız için kampanyamızı başlatıyorum. Haydi kilometrelerce uzaktaki çocuklarımızı sevindirelim. Bir okul çantası kap gel muhtarlığa, göndermesi benden sevgilerimle” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —