Tarih: 09.11.2022 12:40

Muhtar Zaim’in yardım kampanyasına destekler sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Muhtar Zaim’in yardım kampanyasına destekler sürüyor

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in geçtiğimiz gün başlattığı Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencileri için yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyürken, Muhtar Zaim, hafta sonuna kadar yardımları bekleteceğini ifade etti.

Hafta sonuna kadar bekleyecek

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplayan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim geçtiğimiz gün yeni bir yardım kampanyası başlatmıştı. “Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencilerini gelin hep birlikte sevindirelim” diyerek yardımseverlere seslenen Muhtara Zaim’e destekler çığ gibi büyüyor. Başlatmış olduğu kampanya sonrasında kaymakamlık binasına okul malzemeleri gönderen hayırseverlerin yanı sıra bizi de bekle diyen hayırseverler için hafta sonuna kadar bekleyeceğini ifade etti.

“Okul için her türlü desteğe açığız”

 Köy muhtarı ile yaptığı görüşmede Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin birçoğunun okul araç ve gereçlerinin olmadığı ve birçoğunun çanta yerine poşetlerle eşyalarını taşıdığını öğrendiğini ifade eden Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, öğrenciler için her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti. Yardım kampanyasını başlattığı günden beri çok güzel desteklerin geldiğini ifade eden Zaim, “Muhtarım bizi de bekle diyenler için hafta sonuna kadar yardım kampanyasını uzattım. Yüreği güzel insanlar hızla devam ediyoruz iyi ki varsınız iyi ki”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —