Tarih: 22.05.2024 17:47

Muhtar Baz’ı Allah korudu

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere Atatürk Mahallesi Mahallesi’nin başarılı muhtarı Necati Baz, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi ile tüm sevenlerini korkuttu. İlk müdahalesi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yapılan Baz, daha sonra sevk edildiği Akademi Hastanesi’nde başarılı bir By-pass ameliyatı geçirdi. 

İzmit Akademi Hastanesi’nde başarılı bir By-pass ameliyatı geçirdi

İlçemizin başarılı muhtarlarından birisi olan, Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarı Necati Baz, kalp krizi geçirdi. Edindiğimiz bilgilere göre, kendi sosyal medya hesabımdan bir paylaşım yapan Muhtar Baz,  geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi ile tüm sevenlerini korkuttu. İlk müdahalesi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yapılan Baz, daha sonra sevk edildiği İzmit Akademi Hastanesi’nde başarılı bir By-pass ameliyatı geçirdi. 

Tüm Dostlara Selamı Var

Baz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğu ve başarılı bir by-pass ameliyatı geçirdiğini belirterek sağlık durumunun iyiye gitmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Hastaneden dün taburcu olan Muhtar Baz, en kısa zamanda işinin başında olacağını ifade etti. Baz şu günlerde evinde istirahat ediyor. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Atatürk Mahallesi Muhtarı Necati Baz’a, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —