Tarih: 19.01.2019 13:46

Muhtarı Zaim hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu “BÖYLE HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Muhtarı Zaim hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu

“BÖYLE HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ”

İlçemize bağlı şirin beldemiz olan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim hakkında tekrar aday olmayacağı yönünde çıkan söylentilere karşı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Böyle haberlere itibar etmeyiniz. Görevimin başındayım ve sizler istediğiniz süre de göreve talibim” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren ve her zaman bir dönem daha muhtarlık görevini devam ettirmek istediğini ifade eden Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim hakkında çıkan 31 Mart Yerel Seçiminde aday olmayacak söylentilerine karşı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.

“Görevimin başındayım ve sizler istediğiniz süre de göreve talibim”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtar Nuran Zaim, çıkan bu söylentilerin asılsız olduğunu belirterek, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Zaim; “Bu dönem aday olmayacağım hakkında asılsız haberler yayılmakta olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Böyle haberlere itibar etmeyiniz. Görevimin başındayım ve sizler istediğiniz süre de göreve talibim” şeklinde bir açıklamada bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —