Tarih: 02.12.2022 13:09

Murat Güler ve Neşet Türengül hayatını kaybetti GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE BÜYÜK ACI

Facebook Twitter Linked-in

Murat Güler ve Neşet Türengül hayatını kaybetti

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE BÜYÜK ACI

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Gölcük Belediyesi’nden emekli Zabıta Müdürü Murat Güler 85 yaşında kalp yetmezliğinden, Gölcük Belediyesi’nden emekli Zabıta Neşet Türengül 58 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Merhum Güler ve Türengül Tevfik Hoca Camii’nde Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşları ve dualar ile toprağa verildiler.

Cenaze namazları ayrı ayrı kıyıldı

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uzuner’in de Kayınpederi olan Gölcük Belediyesi’nden emekli Zabıta Müdürü Murat Güler’in ve Emekli Zabıta Memuru Neşet Türengül’ün vefat haberleri ilçemizde deri bir üzüntüyle karşılandı. Güler ve Türengül dün Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazları sonrası dualarla uğurlandılar. Gölcük’ün sevilen ve değerli isimleri Murat Güler ve Neşet Türengül’ün cenaze namazları ayrı ayrı kılınırken, cenazede aile yakınları ve sevenleri duygusal anlar yaşadı. Murat Güler’in cenazesi kılınan namazın ardından İrşadiye (Beylik Köyü) Yukarı Mezarlığına, Neşet Türengül’ün cenazesi de Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenlerine katılım yoğun oldu

Güler ve Türengül’ün cenaze namazına Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, Belediye Meclis Üyeleri, Güler ve Türengül ailelerinin dostları ile sevenleri katılım sağladı. Bizde Gazetemiz adına Merhum’lara Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —