Tarih: 22.10.2018 13:58

Muş Dağarası Derneği Gölcük’te hizmete girdi

Facebook Twitter Linked-in

Muş Dağarası Derneği Gölcük’te hizmete girdi

Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Kara ve Yönetimi ilçemize önemli bir derneği daha kazandırdı. Gölcük Muş Dağarası Dernek binası geçtiğimiz gün yoğun katılımla açıldı.

Açılış törenine önemli isimler katılım sağladı

Gölcük’te Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi’nde bulunan Gölcük Muş Dağarası Derneği’nin açılış törenine Önceki dönem Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetimi, CHP İlçe Başkan Vekili Fikret Gürel, CHP Belediye Başkan aday adayı İsmet İşeri,İlçemizin dernek ve STK Başkanları ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Başkan Kara, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yusuf Kara, Gölcük’te önemli hizmetlerde bulunacaklarını, derneklerinin açılışına destek veren herkese teşekkür etti. Dernek açılış kurdelesinin dernek başkanı Kara ve Protokolün kesimiyle hizmete açıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —