Tarih: 11.05.2019 11:26

NADİDE OKULLARINDA KOCAELİ SCRABBLE TURNUVASI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Nadide Eğitim Kurumlarının geleneksel olarak Kocaeli genelinde gerçekleştirdiği Ortaokullar Arası Scrabble Turnuvası bu yıl da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile il genelinde gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Çapı Scrabble- İngilizce Kelime Türetme Turnuvası Özel Nadide Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti. 16 ortaokulun katılımı ile gerçekleşen turnuva katılımcıların heyecanlı ve tatlı rekabetiyle devam ederken, öğrencilerini yalnız bırakmayan misafirler de güneşli günün tadını çıkardı. Okulun ferah ve yeşil bahçesinde ikramlar ve akıl oyunları istasyonları standında eğlenerek vakit geçiren veli ve misafir eğitimciler çok güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Turnuva kapsamında uygulama yönergesine uygun olarak okullar daha önceden kendi kurumlarında turnuva yaptılar ve okul içi müsabakalarda şampiyon olan öğrenciler okullarını temsil etmek üzere il müsabakalarının yapıldığı turnuvaya katılmaya hak kazandı.

TEBRİK ETTİ

Turnuvada eleme usulü ile karşılaşmalar gerçekleştirildi. Karşılaşmalar sonucunda son dört takım aynı masada turnuva finalini oynadı. Final müsabakasına katılan öğrenciler Elif Yalduz, Şevvalnas Çelik, Bayram Akçakır, Yavuz Kaan Sofioğlu, Mehmet Akif Akdoğan, Mehmet Talip Duman, Muhammed Emin Kale ve Arif Kılıç İdi. Final oyununda öğrenciler puanlarına göre sıralanarak 1, 2, 3 ve 4. olarak ödüllendirildi. Son tura kadar kıran kırana geçen yarışma sonunda Altınkent İmam Hatip Ortaokulu 4., Gebze Sultan Orhan Ortaokulu 3., Yuvacık Serdar Ortaokulu 2. ve Özel Nadide Ortaokulu 1. olmuştur.

Scrabble Turnuva şampiyonu Özel Nadide Ortaokulu’nu 6. Sınıf öğrencilerinden Muhammed Emin Kale ve Arif Kılıç temsil etti.  Kurum yönetimi Katılım gösteren okulları, öğrencileri turnuvaya hazırlayan tüm öğretmenleri, katılım gösteren tüm öğrencileri tek tek tebrik etti.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —