Tarih: 23.05.2024 16:37

Nazif Tokgöz Başarı Ortaokulu Öğrencisi İbrahim Mansur Şen ENKA OKULLARI MATEMATİK YARIŞMASINDA 5. OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl onuncusu gerçekleştirildi

8. sınıf öğrencilerinin matematiğe olan ilgisini arttırmak için ENKA Okulları tarafından  her yıl devam ettirilen ve bu yıl 10.uncusu düzenlenen matematik yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli olurken bir başarı da ilçemizden çıktı. Nazif Tokgöz Başarı Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi İbrahim Mansur Şen, ENKA Okullarının düzenlediği matematik Yarışmasında 5. olarak öğretmenlerini gururlandırdı. 

40 soru üzerinden değerlendirme yapıldı

ENKA Okulları tarafından 8. sınıf öğrencilerinin matematiğe olan ilgisini arttırmak için her yıl devam ettirilen ve bu yıl 10.su düzenlenen matematik yarışması sonuçlandı. Düzenlenen yarışmada öğrencilere 40 soru üzerinden değerlendirme yapıldı. 

Öğrencilerini tebrik ettiler

Düzenlenen Matematik yarışmasında 5. Olan  Nazif Tokgöz Başarı Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi İbrahim Mansur Şen’i öğretmenleri tebrik etti. Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Nazif Tokgöz Başarı Ortaokulu 8.sınıf öğrencimiz İbrahim Mansur Şen, Enka Okullarının düzenlediği Matematik Yarışmasında dereceye girerek 5.olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz” denildi.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —