Tarih: 13.03.2022 11:59

Necati Çelik Dr. Yunus Şengün ile kadrosunu güçlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik Dr. Yunus Şengün ile kadrosunu güçlendirdi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katmaya devam ediyor. Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Yunus Şengün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Yunus Şengün kimdir?

1988 Beyoğlu doğumlu olan Uzm. Dr. Yunus Şengün İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Mezuniyetten sonra mecburi hizmet için Giresun Şebinkarahisar Devlet Hastanesinde çalıştı. 2014-2016 yıllarında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi aldı. 2015 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Moleküler Teknikler ve Fizyolojideki Uygulama Alanları Fizyoloji Okulunda hücre kültürü, Western-blot protein analizi ve PCR eğitimi aldı. 2016-2019 yıllarında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi aldı. Aile Hekimliği Anabilim Dalı bünyesindeki Obezite, Sigara Bırakma ve Check-up Polikliniklerinde çalıştı.

Geçmişindeki başarılarıyla dikkat çekiyor

Türkiye’de birinci basamağa yönelik ulusal sigara bırakma kılavuzu geliştirilmesi konusunda tezi ile uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra mecburi hizmet için atandığı Kütahya Domaniç Devlet Hastanesinde 2020-2022 yıllarında Başhekimlik ve Aile Hekimliği görevlerinde çalışan ve 2021 yılında Tavşanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniğini aktifleştiren Uzm. Dr. Yunus Şengün kurum içi atamayla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanıp hasta kabulüne başladı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —