Tarih: 16.05.2023 12:00

Necati Çelik Personeli Ebeler ve Hemşireler haftasını coşkuyla kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik Personeli Ebeler ve Hemşireler haftasını coşkuyla kutlandı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi İdaresinin organizasyonu ile “Ebeler ve Hemşireler Haftası” kutlandı. Düzenlenen kutlama yemeğine, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, ebe, hemşire ve sağlık personelleri katılım sağladı.

Şıklıklarıyla göz kamaştırdılar

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları geçtiğimiz akşam bir araya gelerek “Ebeler ve Hemşireler Haftası’nı” kutladılar. İpekhan Düğün Salonu’nun ev sahipliği yaptığı gecede şıklıklarıyla göz kamaştıran hemşireler, hep birlikte yemek yiyip sohbet ettiler. Oldukça renkli bir atmosferde bir arada olmanın keyfini çıkaran sağlık çalışanları, objektiflere verdikleri pozlarla mutluluklarını ölümsüzleştirdiler.

Yurttaş, “Fedakarca çalışmalarınız için teşekkür ederim’’

Gecenin açılışında konuşma yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Hediye Yurttaş; “Pandemi koşullarında Kocaeli için fedakârca emek verdik. 11 ilimizi etkileyen, büyük acılar yaşanan depremde de aynı şekildeydi. Oraya gönüllü gelen, görev süresini uzatmak için benden özellikle destek isteyen arkadaşlar oldu. Her birinizden Allah razı olsun, tüm çalışma arkadaşlarıma fedakârca çalışmalarınız için teşekkür ederim ” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, Sağlık Hizmetinin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak bu önemli hizmette görev alan tüm sağlık çalışanlarının sıkıntılarının farkında olduğunu, yönetim olarak her konuda yanlarında olduklarını  belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —