Tarih: 29.11.2022 11:47

Necati Çelik’e yeni Doktorlar atandı HİZMET KALİTESİ DAHA DA ARTIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik’e yeni Doktorlar atandı

HİZMET KALİTESİ DAHA DA ARTIYOR

Necati Çelik Devlet Hastanesine bir Kardiyoloji, iki Çocuk Uzmanı atandı. Necati Çelik’te Hekim kadrosu artmasıyla birlikte hizmet kalitesi daha da artıyor.

Görevlerine başladılar

Necati Çelik Devlet Hastanesine 3. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Bağbancı atandı. Dr. Hüseyin Bağbancı, 2006 yılında başkent üniversitesi bitirdi. Dış kapı Yıldırım Beyazıt Hastanesinde 2008- 2012 yılları arasında asistanlık eğitiminin ardından bir yıl Siverek Devlet Hastanesi, ardından Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi, İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, Sakarya Özel Bilgi Hastanesi, Gölcük Özel Medar Hastanesi’nde hizmet verdi. Ardından Özel Medar Hastanesi’nden istifa ederek Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne Kardiyoloji bölümüne atanarak görevine başladı. Aynı şekilde Çocuk Uzmanı Dr. Tuğba İçcan ve yine Çocuk Uzmanı Dr. Elif Halat Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne atanarak görevlerine başladı.

Acar, ‘Hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum’

Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sertan Acar, yeni atamalarla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: ‘Hastanemizde Hekim kadromuz artarak güçlenirken, Poliklinik sayımızda artıyor. Bizler hem Gölcük’e hem de bölgemize güçlü hekim kadromuzla en iyi ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yeni gelen Hekimlerimizle birlikte 4 Çocuk Uzmanı ve 3 Kardiyoloji Hekimimiz Hastanemizde hizmet vermektedir. Hastanemizde kış dönemiyle birlikte yoğunluk daha da artmaktadır. Kış döneminin başlamasıyla birlikte üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları etkisini arttırmaktadır. Bu şikayetlerle Hastanemize gelen hasta sayımız artmaktadır.  Bizler hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermeyi 7/24 sürdürmekteyiz. Hastanemizde göreve başlayan Hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —