Tarih: 12.03.2023 11:07

Necati Çelik’te 8 Mart’ta Kadın Personellere anlamlı jest

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik’te 8 Mart’ta Kadın Personellere anlamlı jest

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Müdür Yardımcıları Filiz Karaosmanoğlu ve Uğur Erten hastanede çalışan kadınları temsilen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Elif Köse Temelli nezdinde tüm kadın çalışanların “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutladılar.

Acar, “Kadınlarımızın başarısı takdiri şayandır’’

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Kadın yani yeri gelince bir anne, yeri gelince bir eş olarak her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağlamaktadır. Hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alan kadınlar, başarının arkasındaki kişidir. Ülkemizin sağlıkta örnek ülkeler arasına girmesinde en büyük katkıyı yapan çalışanlarımızın büyük kısmı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Sadece birer sağlık çalışanı değil, yeri geldiğinde, bir anne, bir abla, bir kardeş olup insanımıza fedakârca hizmet vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Tüm çalışanlar adına teşekkür etti

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Elif; “yapılan bu güzel sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu, takdim edilen çiçeği tüm çalışma arkadaşlarım adına kabul ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —