Tarih: 13.03.2023 11:33

Necati Çelik’te Hastanın güvenli transferi eğitimi verildi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde temizlik personellerine “Hastanın Güvenli Transferi” eğitimi verildi. Kalite Birimi Hemşiresi Zübeyde Yazıcı tarafından verilen eğitimde, Sedye ile nakilde dikkat edilecek hususlar, Tekerlekli sandalye ile nakillerde dikkat edilecek hususlar ve Bebeğin küvez ile taşınmasında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verdi.

Dikkat edilmesi hususlar konuşuldu

Kalite Birim Hemşiresi Zübeyde Yazıcı; “Hasta transferinde amaç hastane içerisindeki bir birimden başka bir birime veya hastane dışında bir sağlık kuruluşuna transferi gereken hastanın, transferi sırasında dikkat edilecek hususları belirlemek, hastanın güvenli bir şekilde kaldırılıp taşınmasını ve tedavisinin devamlılığını sağlayarak transferini tamamlamaktır” dedi.

Acar, “Hastane yönetimi olarak titizlikle önem vermekteyiz”

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar Hasta Transferi eğitimi hakkında; ‘Hastanemizde hastaların kurum içinde ve kurum dışına transferleri sırasında, güvenli ve hasta mahremiyeti göz önünde bulundurularak, kurallara uygun hazırlanması için gerekli olan tüm önlemlerin alınmasına hastane yönetimi olarak titizlikle önem vermekteyiz. Bunun içinde bu eğitimler hem hasta açısında hem de çalışan açısından önem arz etmektedir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —