Tarih: 20.05.2022 13:40

Necati Çelik’te İdari Mali İşler Genel İşleyiş toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik’te İdari Mali İşler Genel İşleyiş toplantısı yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürlüğüne bağlı çalışan birimlerle genel işleyiş ve karşılaşılan sorunlar hakkında toplantı yapıldı.

Birçok konu görüşüldü

Toplantıya Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, birim sorumluları ve çalışanları katıldı. Toplantıda; vardiyaların düzenlenmesi, Devlet memurları yaz kıyafet düzenlemesi, Yıllık izin planlaması, Resmi yazışmalar ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler, genel işleyiş, yapılan yenilikler ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonucunda hastanenin kalite ve verimlilik standartlarını arttırmak ve israfı önlemek için gerekli planlamalar yapıldı.

Acar, “Geliri arttırıcı her çalışmaya ciddiyetle yaklaşıyoruz”

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Bütün birim sorumlularını bir arada görmek çok güzel, uyum içinde ve birbirimize saygı duyarak çalışmalıyız. Geliri arttırıcı her çalışmaya ciddiyetle yaklaşıyoruz ve bu çalışmayı hep beraber yapacağız. İyi ve uyumlu çalışan bir aileyiz ve bu da kalite puanımıza yansıyarak ilde ki en yüksek puanı aldık. Herkese çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —