Tarih: 03.12.2021 12:38

Necati Çelik’te Tedavi Gören Çocuklara ŞİFA OYUNCAKLARI DAĞITILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gölcük Öğrenci Yurdunun düzenlemiş olduğu gönüllülük faaliyetlerinden olan “Şifa Oyuncakları” projesi kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocukları yurt yöneticileri ve öğrencileri ziyaret ederek, oyuncak hediye ettiler.

Çocuklara moral oldu

Şifa Oyuncakları adı altında düzenlenen gönüllülük faaliyetinin amacı; Öğrencilerin harçlıklarından biriktirdikleri bütçe ile aldıkları oyuncakları Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocukların şifalarına kavuşmasında vesile olmaktır. Bu programa; Hastane yönetimi, Gölcük Öğrenci Yurdundan Eğitim Sorumlusu Özlem Kara, yurtta kalan öğrenci temsilcileri, servis hemşireleri ve hastanede tedavi gören çocuklar katıldı.

Çocuklar eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı

Öğrencilerin dağıttığı oyuncaklar; hasta çocuklarımızın, yakınlarının moral ve motivasyonlarını yükseltirken, çocukların eğlenceli zaman geçirmelerini sağladı.

Acar, ‘Çocuklarımızı mutlu görmek çok güzel bir duygu’

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Tedavi gören çocukların mutlu yarınlara daha iyi şekilde hazırlanması için hastane çalışanları ile var güçleri ile çalıştıklarını belirtirken, ayrıca böyle güzel bir etkinlikle bizlere destek olan Gölcük Öğrenci Yurdu’nun çalışanlarına ve öğrencilerine çok teşekkür ederim. Çocuklarımızı mutlu görmek çok güzel bir duygu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —