Tarih: 22.12.2022 13:06

Necati Çelik’ten Uluslararası Başarı

Facebook Twitter Linked-in

Necati Çelik’ten Uluslararası Başarı

Sağlık Bakanlığının düzenlemiş olduğu VIII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite kongresi, Antalya PineBeach Belek’te gerçekleşti. Düzenlenen kongre de kalite direktörü Zeynep Yıldız, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ve ilçemizi başarıyla temsil etti.

Bilgi Güvenliği Kapsamında Rol Grupları Örneği” konulu sunum yaptı

Sağlıkta Performans ve Kalite ile ilgili güncel gelişmelerin, deneyimlerin paylaşıldığı, yurt içinden ve yurt dışından akademisyenler, sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları kongrede Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Kalite Direktörü Zeynep Yıldız katılım sağladı. Düzenlenen kongre de kalite direktörü Zeynep Yıldız “Bilgi Güvenliği Kapsamında Rol Grupları Örneği” konulu sunum yaptı. Hemşire Zeynep Yıldız VIII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini başarı ile temsil etti. Yurt içi ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu, Kalite kongresi katılımcıların karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları bir platformda gerçekleşti.

Başhekim Acar’dan tebrik ve teşekkür

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “VIII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde hastanemizi başarıyla temsil eden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Kalite Direktörü Zeynep Yıldız’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Ayrıca düzenlenen kurslar ve bilimsel program adına kongre de emeği geçen Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı’ na teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —