Tarih: 01.05.2019 13:52

Niğdeliler Başkan Sezer’i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Niğdeliler Başkan Sezer’i ziyaret etti

Gölcük Niğdeliler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, geçtiğimiz gün Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz

Gölcük Niğdeliler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Belediye Başkanı Sezer, Dernek Başkanı Yaşar Özcan ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi. Dernek Başkanı Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada “Öncelikle belediye başkanlığı görevine seçilmenizden ötürü sizi tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyoruz. İlçemizde birçok hemşeri derneği ve sivil toplum kuruluşu bulunmakta. Bizim gibi birçok dernek, ilçemize katkı sağlamak adına çalışmalar yapıyor. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Derneklerimizi önemsiyoruz

Gölcük Belediye Başkanı Sezer, “İlçemiz, mevcut yapısı ile birçok ilden göç almış ve bu kozmopolit yapısını oldukça güzel bir şekilde yaşatmaya devam eden bir konumda. Baktığımız zaman derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının, kültür yaşatma ve yaşadığımız yerlerde bunu yansıtma açısından oldukça önemli bir görev icra ettiğini biliyoruz. Sizlerinde ilçemizde yaptığı çalışmaları görüyor ve bunu önemsiyoruz. Bundan sonraki dönemde de derneklerimizin başarılı bir şekilde çalışacağını düşünmekteyim. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —