Tarih: 28.07.2019 13:35

Niğdeliler bu yılda geleneği sürdürdü BASIN MENSUPLARINI DERNEKTE AĞIRLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Yaşar Özcan ve Yönetimi dün sabah dernek binalarında Gölcük Basınını kahvaltı programında ağırladı. Başkan Özcan, programda yaptığı açıklamada, ‘Siz değerli basın mensuplarımız bizim için çok önemlisiniz. Bizim yanımızda olan siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Gazeteciler programa katılım sağladı

İlçemizde gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalarıyla takdir ve beğeni toplayan derneklerin başında gelen Gölcük Niğdeliler Derneği Gölcüklü Gazetecileri yine unutmadı. Gölcüklü Niğdeliler dün sabah basın mensuplarını dernek binalarında ağırladı. Programa Başkan Yaşar Özcan, Dernek Başkan Vekili Cemil Çakmak, dernek üyeleri ve Gölcüklü Gazeteciler katılım sağladı.

Özcan, ‘ Siz basın emekçileri bizim için çok değerli’

Gazetecilere ve basına her zaman çok önem verdiklerini ifade eden Dernek Başkanı Yaşar Özcan ve Dernek Başkan Vekili Cemil Çakmak, davetlerine katılım sağlayan Gazeteci dostlarına teşekkür etti. Başkan Özcan, programda emeği geçen başta Başkan Vekili Cemil Çakmak’a, dernek üyelerine ve dostlarına teşekkür ederek, ‘Öncelikle bugünkü programımıza katılım sağlayan siz değerli basın emekçisi dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün burada gerçekten güzel bir ortam var. Bizler dernek olarak siz değerli Gazetecilere değer veriyoruz. Allah razı olsun sizlerde her etkinliğimizi kamuoyuna duyuruyor, bizlerin yanında oluyorsunuz. Dernek olarak çalışmalarımıza ve etkinliklerimize devam ediyoruz. Amacımız birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek’ dedi. Gölcüklü Gazetecilerde kendileri için organize edilen program için Niğdeliler Derneği’ne teşekkür ettiler.

Program oldukça sıcak ortamda geçerken, edilen sohbetin ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —