Tarih: 19.01.2023 12:13

Niğdeliler’de kongreden sonra görevlendirmelerde tamam ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Facebook Twitter Linked-in

Niğdeliler’de kongreden sonra görevlendirmelerde tamam

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na seçilen Cemil Çakmak, Yönetiminde görevlendirmelerin belli olduğunu dile getirdi. Başkan Çakmak, ayrıca geçtiğimiz günlerde başlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilçemize hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

‘Görevlerinde başarılar diliyorum’

Dernek Yönetiminde görevlendirmelerin belli olduğunu söyleyen Başkan Çakmak, ‘Öncelikle Dernek Üyelerimize ve dostlarımıza tarafıma gösterdikleri teveccühten ve güvenden ötürü teşekkür ediyorum. Derneğimizin kongresinin ardından çalışmalarımıza hemen başladık. Öncelikle görevlendirmelerimizi belirledik. Buna göre Dernek Başkan Yardımcılığı’na Hikmet İncekara’yı, Dernek Sekreterliğine Şefik Özcan’ı, Muhasipliğe Mevlüt Yıldız’ı, Sosyal İşler’e Cemal Bilgiç’i, Denetim Kurulu Başkanlığı’na ise Yaşar Özcan’ı belirledik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

‘Kentsel Dönüşümün başlaması bizi mutlu etti’

Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlamasına mutlu olduğunu belirten Başkan Çakmak, ‘Kentsel Dönüşüm Gölcük için çok önemliydi ve ilçemizin dönüşüme ihtiyacı vardı. Kentsel Dönüşümün başlaması bizleri mutlu etti. İnşallah bir an önce tamamlanır ve Gölcük güzel bir görünüme kavuşur.  Esnaf arkadaşlarımız bir süre sıkıntı yaşayacak. Umarım bu sıkıntılar da en kısa sürede aşılır. Bu münasebetle Kentsel Dönüşüm Projesi sürecinde büyük emek harcayan Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —