Tarih: 29.08.2019 14:43

Nihat Abiş CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret etti GÖLCÜK İÇİN BİRLİK OLALIM

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4 ilçeden sorumlu Koordinatörü Nihat Abiş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü’ne iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetici Alaattin Yılmaz katılım sağladı.

Abiş, ‘Biz büyük bir aileyiz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 4 ilçeden Sorumlu Koordinatör Nihat Abiş , ‘Öncelikle  görevin bize gelmesinden sonra ziyaretime gelen siz değerli Fikret Gürel Başkanıma ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler siyasi parti ayrımı gözetmeksizin görevimizi ifa etmeye dikkat ediyoruz. Yalnız şunu ifade etmek istiyorum; benim Büyükşehir Belediyemizin projelerinin halktaki karşılığını,etki ve tepkileri, ilçedeki Büyükşehir yatırımları ile  ilgili sorunları, görüş ve önerileri Büyükşehir başkanımıza aktarmakla görevli olduğumun bilinmesi gerekir. Bu nedenle yaptığım ziyaretlerde sizlerden fikir alışverişi yaparak  ilçemize Büyükşehir’in katkısını sağlamaya çaba göstereceğiz.  Şu hiçbir zaman unutulmamalı; Biz büyük bir aileyiz, her bireyin düşüncesi,fikri ayrı olsa bile asgari müşterekte buluşmak zorundayız.Çünkü gayemiz,amacımız daha güzel ve sağlıklı kentte yaşamak olmalı. Bu nedenle sizinde düşünce fikirleriniz bizim için çok değerli” şeklinde konuştu.

Gürel, ‘Bu fırsat bir daha gelmez’

Ziyarette Abiş’ten sonra konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ise şunları belirtti: ‘’İlçemiz açısından  sizlerin böyle önemli bir görevde bulunmasını önemsiyoruz. Önceki dönem Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’in il Başkanı olması sizin Koordinatör olarak görev yapmanız ilçemize büyük katkı sağlayacak kanısındayım. Bu fırsat bir daha gelmez Gölcük için yararlı olduğuna inandığımız her projeyi destekleriz. Gölcük ne yazık ki 15 Temmuz’dan sonra kan kaybetti. Esnafların durumu çok kötü. Gölcük’ün önemli projelere ihtiyacı var. Bu konuda ortak akıl ve birlik beraberlikle projeler hayata geçirilmeli. Size ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —