Tarih: 03.09.2019 14:24

Nihat Abiş’ten Gölcüklü Muhtarlara ziyaret DEVAMLI İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, ilçemizdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Abiş, geçtiğimiz gün Türkiye Muhtarlar Derneği  Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 Başkan Saral, Abiş’i tebrik etti

Kocaeli Büyükşehir Koordinatörü Nihat Abiş’i Başkan Saral karşıladı. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşma yapan Başkan Saral, “Nihat Abiş Beyefendinin  böyle önemli bir görevde olmasını Gölcük için çok olumlu bir adım olarak görüyorum. Bilgi,birikimi ve tecrübesi ile ilçemize kattığı değer itibariyle yeni görevinde başarılar diliyorum. Gölcük’ün sorunlarını, Gölcük’ü bilen bir insana anlatmak tabi ki çok önemli o yüzden Gölcük için Nihat Abiş beyefendiye hep birlikte destek olacağız” dedi.

 Abiş, ‘Bir anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı ile halk arasında köprü vazifesi görüyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Koordinatörü Nihat Abiş, ziyarette yaptığı konuşmada,’’Göreve başladığım andan itibaren beni yalnız bırakmayan,destek olan ve ziyaretime gelen dostlara iade-i ziyaretler kapsamında bugün değerli Muhtarlar Derneği Başkanımızı ve değerli Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Başkan Saral ve ekibine teşekkür ederim. Görev  ve sorumluluklarımızın farkında olarak hizmet etmeye gayret ediyoruz. 4 ilçenin Büyükşehir projeleri, projelerin şehirdeki yansımalarını Büyükşehir Belediye Başkanımıza aktarma görevi ile yola çıktık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızdan görevli olduğumuz şehrin beklentileri nelerdir  onları gittiğim ziyaretlerde öğrenerek kendilerine aktarıyoruz. Bir anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı ile halk arasında köprü vazifesi görüyoruz diyebilirim. Şehrin kanaat önderlerini ziyaret ederek fikirlerini alıyor ve aktarıyoruz. Bugüne kadar uyumlu çalıştığımız değerli Muhtarlarımızla bundan sonra da uyumlu çalışmaya devam edeceğiz “diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —