Tarih: 05.06.2023 13:42

Nurettin Mert Şenemre, İLKOKULLU OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Nurettin Mert Şenemre,

İLKOKULLU OLUYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mahmut Nurettin Şenemre’nin torunu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sahne Amiri Afşin Şenemre’nin oğlu Nurettin Mert Şenemre Değirmendere’de bulunan ilçemizin çok başarılı Eğitim kurumlarından Goncagüller Anaokulu’ndan Mezun olarak İlkokula adımını atacak olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadı.

Mutlulukları yüzlerinden okundu

Başta Okulun yıllardır başarılı bir şekilde Müdürlüğünü yapan Melek Çolak ve Öğretmen kadrosunun yanı sıra öğrenci Velilerininde katıldığı Mezuniyet ve Diploma Töreni okul bahçesinde yapıldı. Son derece neşeli ve samimi bir hava içerisinde geçen miniklerin mezuniyet töreninde Nurettin Mert Şenemre’nin babası Afşin Şenemre’nin de mutluluğu yüzünden okundu.

Minik öğrenciler, ‘Sizleri çok seviyoruz’

Öğrenci Velilerinin de büyük ilgi gösterip bol bol fotoğraf çektiği bu güzel törende bir yandan minik yavrularda hep birlikte İlkokula adım atacak olmalarının heyecanını yaşadılar. Minik öğrenciler Öğretmenlerini ve İdarecilerini çok sevdiklerini ifade ederek, Değirmendere Goncagüller Anaokulu’nda geçen günlerini unutmayacaklarını, velileri olarak ta ifade ettiler. Her biri pırıl pırıl ve neşe içerisinde olan minik yavrularımızı kutluyor, bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —