Tarih: 20.06.2021 11:32

Nusret Subaşı’ndan 31 A Makine Fabrikasındaki dostlarına veda ‘HAKLARINIZI HELAL EDİN’

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz gün düzenlediği basın açıklaması ile 30 Temmuz itibariyle Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreterlik görevinden istifa ederek ayrılacağını açıklayan Nusret Subaşı veda turlarına devam ediyor.

Veda turlarını sürdürüyor

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreterlik görevinden 30 Temmuz itibariyle ayrılacak olan Nusret Subaşı dostlarıyla vedalaşmaya devam ediyor. Subaşı son olarak 24 yıl boyunca çalıştığı 31 A Makine Fabrikasındaki dostlarına düzenlenen tören ile veda etti.

24 yıl boyunca çalıştığı fabrikasına veda etti

İki yıl önce emekli olduğunu ve gençlerin önünü açmak adına görevinden ayrılacağını açıklayan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Nusret Subaşı veda turlarına aralıksız devam ediyor. Subaşı geçtiğimiz gün 24 yıl boyunca çalıştığı Gölcük Tersanesi 31 A Makine Fabrikası’nda ki dostlarına veda etti. Subaşı kendisi için düzenlenen veda töreni hakkında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “ 24yıl çalıştığım 31 A Makina Fabrikasından düzenlenen tören ile dostlara veda edip noktayı koyduk. Birlikte çalışıp emekli olan abilerime ve halen çalışmakta olup bizleri uğurlayan tüm genç kardeşlerime ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah herkese en güzelini nasip etsin diyorum. Allah’a emanet olun. Göremediğim dostlara da selam olsun. Haklarınızı helal edin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —