Tarih: 02.05.2019 13:13

Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi YOĞUN BİR KATILIMLA AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi

YOĞUN BİR KATILIMLA AÇILDI

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu tarafından hazırlanan “Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi” bugün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.

Sergi açılışına katılım oldukça yoğun oldu

Gerçekleştirilen sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakam Vekili ve Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Özel Kalem Müdürü Fatih Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran, Muhtarlar, Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar ve davetliler katılım sağladı.

Camkıran, gönüllü kursiyerlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti

Açılış kurdelesi kesilmeden önce ilk sözü Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran aldı. Camkıran, başta Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer olmak üzere El Sanatları Çalışma Grubu’nun gönüllü kursiyerlerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Sezer, “Emeği geçen başta Naz Hocamıza ve gönüllü kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum”

Son olarak kısa bir konuşma gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu’nun gönüllü kursiyerlerinin yapmış oldukları Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi’nin açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz. Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran gözetiminde yapılan Nüzhetiye Bebekleri, gönüllü kursiyerlerinin el emekleri ile birlikte yapılıyor olması ile birlikte hanımların da becerilerini topluma yansıtması bizler için çok önemlidir. Emeği geçen başta Naz Hocamıza ve gönüllü kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesi kesildi

Başkan Sezer’in konuşmalarının ardından açılış kurdelesi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen tarafından kesildi.

Başkan Sezer, sergi hakkında önemli bilgiler aldı

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu’nun gönüllü kursiyerlerinin hünerli el becerileri sonrasında yapılan “Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi” Başkan Sezer ve davetliler tarafından gezildi. Başkan Sezer, sergiye büyük bir önem gösterdi ve Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran’dan önemli bilgiler aldı.

Sergi, Pazar gününe kadar açık

Serginin gezilmesinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Eğitim Görevlisi Naz Camkıran’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Başkan Sezer son olarak, Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu’nun gönüllü kursiyerlerine sertifikalarını ve çiçeklerini takdim etti. “Nüzhetiye Bebekleri ve Gölcük Hediyelik Eşyaları Tanıtım Sergisi” Pazar gününe kadar açık kalacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —