Tarih: 05.08.2020 12:18

O yemek kartları artık Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde geçerli

Facebook Twitter Linked-in

O yemek kartları artık Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde geçerli

İlçemizde 12 yıldır Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Setcard, Metropolcard, Multinet ve Paye yemek kartlarıyla anlaşma yapıldı.

Diğer yemek kartları ile de anlaşma yapılacak

Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve günlük 500 ton süt işleme kapasitesi olan kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde müşterilerden gelen yoğun istek üzerine birçok yemek kartı ile anlaşma sağlandı. Bu bağlamda Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Setcard, Metropolcard, Multinet ve  Paye yemek kartlarıyla alışveriş yapılmaya başlandı. Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin işletmecisi İdris Şentürk yaptığı açıklamada Ticket ve Sodexo yemek kartlarının da çok yakında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Yemek kartlarından sıfır komisyon alınıyor

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin işletmecisi İdris Şentürk yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizden yemek kartları konusunda yoğun bir istek vardı. Bizde Setcard, Metropolcard, Multinet ve  Paye yemek kartlarıyla anlaşma yaptık. Çok yakında da Ticket ve Sodexo yemek kartları ile anlaşma yapılacak. Ayrıca 41 kart Yapıkredi Word puanları geçerli. İlgi oldukça güzel ve özellikle kartların dolum tarihleri olan günlerde oldukça yoğunluk oluyor. Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi olarak yemek kartlarından sıfır komisyon alıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —