Tarih: 05.03.2024 13:31

Ofiste Sanat: Fikriye Bayraktar’ın “Zamanın Düşündürdükleri” Sergisi

Facebook Twitter Linked-in

Ofiste Sanat: Fikriye Bayraktar’ın “Zamanın Düşündürdükleri” Sergisi

Ofiste Sanat, Kandemir Sigorta’nın 2010’dan bu yana desteklediği bir sanat etkinliği serisidir. Bu yıl, FikriyeBayraktar’ın “Zamanın Düşündürdükleri” adlıkişiselresimsergisi, Ofis Sanatın 14. yılında 60. Sergisi olarak sanatseverlerle buluşacak.

Kandemir Sigorta’nın kurucusu Ercan Kandemir ve Projenin Sanat Danışmanı Nalan Kumlalı Atahan, ofis ortamlarında sanatı desteklemeyi ve sanatseverlere benzersiz bir deneyim sunmayı hedefleyen bu özel projeye liderlikediyor.Sanatseverleri, Fikriye Bayraktar’ın eserleriyle buluşturan bu etkinlik, görsel sanatın izleyicilerle buluşmasına olanaksağlıyor.

OfisteSanatMisyonu: SanatıGünlükHayataTaşımak

Ofiste Sanat Projesi, insanların yoğun iş temposu içinde sanat etkinliklerine zaman ayıramadığı gerçeğinden yola çıkarak, sanatı daha erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Sanatseverleri farklı bir çevrede sanatla buluşturarak günlük hayatın içine taşımayı hedefleyen bu projede, sanat eserleri işyerlerinde sergileniyor ve bu özgün inisiyatif “Ofis’te Sanat” olarak adlandırılıyor. Toplumun sanatalanındaki ihtiyaçları doğrultusunda, sanatsal ve estetik yönü güçlü sanatsal çalışmaların sergilendiği Ofiste Sanat sergileri ile topluma sanatsal anlamda katkı sağlamakta.

Renklerin ve Düşüncelerin Dansı

Ofiste Sanat 60. Sergisiyle 06 Mart – 20 Nisan 2024 tarihleri arasında İzmit’teki sanatseverlerle buluşuyor. Doğa, tarih ve çevresel olayları içselleştirerek, kendi düşüncelerini yansıtmayı hedeflemektedir. Sanatını, “Tüm insanların sanatla ilgilenmesi, yaşamlarının bir parçası olması gerektiğini düşünüyorum.” sözleriyletanımlamaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Sözünden ilham alarak, resimlerinde renkler ve düşünceler arasında bir dansı ifade etmekte.

Sergi Açılışı veKokteyl: 06 Mart, Saat 17.30




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —