Tarih: 07.08.2017 10:36

ÖĞRENCİLER BALIK TUTMAYI ÖĞRENDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Okuluna katılan öğrencilere yönelik olarak Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) tarafından “Balık Tutma Öğrenme Eğitimi” verildi.

Uztürk, “Her zaman destek vermeye hazırız”

Gölkaypark’ta düzenlenen etkinlikte öğrencilere KAMADER üyeleri teorik bilgiler verdi. Ardından pratik olarak olta atma eğitimleri yapıldı. KAMADER Başkanı Engin Uztürk yaptığı açıklamada “Eğitimin çok güzel ve verimli oldu. Olta balıkçığının genç nesillere aktarılmasından dolayı çok mutluyum. Bu tür faaliyetlerin devam etmesi için dernek olarak her zaman destek vermeye hazırız.”dedi.

Keleş’ten KAMADER’e teşekkür

Lider Gençlik Kulüp Yöneticisi Cebrail Keleş ise “Yaz Okulu kapsamında verilen eğitimlerin daha önce kulüp izcilerine de verildiğini dile getirerek, KAMADER yönetici ve üyelerine gösterdikleri fedakarlıktan dolayı şükranlarını iletti.

Öğrencilere sertifika dağıtıldı

Eğitim sonunda Başkan Engin Uztürk öğrencilere “Balıkçı Selamı”nın anlamı hakkında bilgi verdi ve katılan öğrencilere olta hediye etme sözü verdi. Balık Tutma Eğitimi katılımcılara eğitim sertifikalarının dağıtılması ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —