Tarih: 08.06.2022 13:06

Öğrenciler Çevre Haftası münasebetiyle Kavaklı Sahili’ni temizledi ‘MARMARA BİZİM, KORUYALIM’ DEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün başarılı ve değerli Okullarından Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileri Kavaklı Sahil bandında çevre temizliği yaparak, ‘Geleceğimizi Kirletmeyin’ mesajını verdi. Gölcük Belediyesi de öğrencilere temizlik aracı ile destek verdi.

Öğrenciler büyüklerine önemli mesaj verdi

Sahil bandında görsel kirlilik oluşturan atık ve çöpleri temizleyen Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileri bu çalışmaları ile takdir topladı. Öğrenciler gerçekleştirdikleri bu etkinlik ile 7’den 70’e herkese örnek oldu. Ellerine eldivenlerini takan öğrenciler Sahili kirleten atıkları topladı. Sınıf Öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleştirilen bu örnek çalışmayı gören bazı vatandaşlar öğrencileri duyarlılıklarından ötürü tebrik ettiler.

‘Teşekkürler Sevgili Gençler’

Gölcük Belediyesi de öğrencilerin gerçekleştirdiği bu örnek çalışmasına ALO ÇÖP aracı ile destek verdi. Belediye yetkilileri, ‘Ekiplerimiz, Çevre Haftası kapsamında Gölcük Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’nün organizasyonu ile “Marmara bizim, Koruyalım ” sloganıyla Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdürü, sınıf öğretmenleri ve öğrencileri Kavaklı sahil bandında temizlik yaptılar. Çevre gönüllüleri öğrencilerimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından verilen poşetlere topladıkları atıkları ALO ÇÖP aracımıza atarak çevrenin temizliği sağladılar’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —