Tarih: 15.06.2019 08:05

Öğrenciler gelecekleri için ter döküyor

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenciler gelecekleri için ter döküyor

2019 Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) Sınavları bugün ve yarın gerçekleştirilecek. Adaylar bu sabah TYT’ye saat 10.15’te girerek, gelecekleri için ter döküyor.

Adayların ve aileler heyecanlı

Öğrencilerin bir yıldır yoğun tempoyla hazırlandığı ve merakla beklediği  sınavlar bugün ve yarın gerçekleştiriliyor. Gölcük’te Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına 5 bin 415 aday, Alan Yeterlilik Testi (AYT)’ne 4 bin 156 aday, Yabancı Dil Testi (YDT)’ne ise 378 aday girerek, gelecekleri için ter döküyor. Bu sabah saat 10.15’te Temel Yeterlilik Testi yapılırken, bugün saat 15.45’te Yabancı Dil Testi yapılacak. Alan Yeterlilik Sınavı ise Yarın sabah saat 10.15’te gerçekleştirilecek.

Bazı adaylar sınava son dakikada yetişti

Adaylar sınava girecekleri okullara 1 saat önce gelirken, ilçemizde bazı adaylar ise sınava son dakikada yetişti. Sınava giren adayları aileleri yalnız bırakmazken, ailelerin heyecanı ise gözlerden kaçmadı.

Haber: Arif ÖZTOK

Ailelerin heyecanı gözlerden kaçmadı
Öğrenciler sınava girecekleri okullara 1 saat önceden geldi
Sınav devam ediyor, aileler okul dışında çocuklarını bekliyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —