Tarih: 31.12.2023 12:31

Öğrenciler Hasaneyn Yaylası’nda geleceğimize nefes oldu ÇELİK, ‘200 FİDANIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURDUK’

Facebook Twitter Linked-in

Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, Kocaeli Kent Konseyi’nin Yerel Destek Programı (YEDEP) 2023’e ‘Doğa İçin El Ele’ konulu projeleri kapsamında Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu Öğrencilerinin de katıldığı program ile Hasaneyn Yasakdüzü Mevkii’nde 200 fidanı toprakla buluşturdu.

Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri katıldı

Kocaeli Kent Konseyi’nin Yerel Destek Programı (YEDEP) 2023’e ‘Doğa İçin El Ele’ konulu projeleri kapsamında birçok başarılı çalışma gerçekleştiren Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Çelik, Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri ile çok güzel bir programa imza attı. Gölcük Hasaneyn Yasak Düzü Yaylası’nda öğrencilerin katılım gösterdiği program ile 200 fidan dikimi gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi’nin 3 otobüs desteği verdiği programda Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik’e Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Güney Yılmaz, görevli öğretmenler ve 150 öğrenci katıldım gösterdi. Öğrenciler, okul müdürleri, öğretmenleri ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik’in önderliğinde fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.

“Projemize destek olan herkese çok teşekkür ederim”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Kent Konseyi Yerel Destek Programı (YEDEP) 2023’e ‘Doğa İçin El Ele’ konulu projeleri ile katılım gösteren Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, projeleri kapsamında Hasaneyn Yasakdüzü Mevkii’nde Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu Öğrencilerinin de katılım ile 200 fidan dikimi gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Çelik yaptığı açıklamada, “Doğa için Ele projemiz kapsamında Hasaneyn Yasakdüzü Mevkii’nde belirlediğimiz noktada 200 fidanımızı öğrencilerimizle birlikte toprakla buluşturduk. Öğrencilerimiz büyük bir özveriyle fidanların dikimini gerçekleştirdiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyemize, Kocaeli Kent Konseyimize, Gölcük Belediyemize ve projemize destek veren tüm güzel insanlara teşekkür ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —