Tarih: 05.12.2021 13:22

Öğrenciler sahilde temizlik yaptı GÖLCÜK PIRIL PIRIL

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenciler  sahilde temizlik yaptı

GÖLCÜK PIRIL PIRIL

Gölcük’ün başarılı ve değerli Okullarından Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencileri Kavaklı Sahil bandında çevre temizliği yaparak, ‘Geleceğimizi Kirletmeyin’ mesajını verdi. Gölcük Belediyesi’de öğrencilere ALO ÇÖP aracı ile destek verdi.

Takdir topladılar

Sahil bandında görsel kirlilik oluşturan atık ve çöpleri temizleyen Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi öğrencileri bu çalışmaları ile takdir topladı. Öğrenciler gerçekleştirdikleri bu etkinlik ile 7’den 70’e herkese örnek oldu. Ellerine eldivenlerini takan öğrenciler Sahili kirleten atıkları topladı. Sınıf Öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleştirilen bu örnek çalışmayı gören bazı vatandaşlar öğrencileri duyarlılıklarından ötürü tebrik ettiler.

‘Teşekkürler Sevgili Gençler’

Gölcük Belediyesi’de öğrencilerin gerçekleştirdiği bu örnek çalışmasına ALO ÇÖP aracı ile destek verdi. Belediye yetkilileri, ‘Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencilerimiz Kavaklı Sahili’nde mıntıka temizliği yaptılar.Görsel kirlilik oluşturan sahil bandında çevre temizliği yapan öğrencilere Müdürlüğümüz ALO ÇÖP aracı ile destek verdi. Başta Sınıf Öğretmenimize ve Gençlerimize çevreye olan duyarlılığından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —