Tarih: 08.01.2019 12:56

Öğrenciler THK’yı öğrendi

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenciler THK’yı öğrendi

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, Türk Hava Kurumu’nu Gölcük Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine tanıttı.

Kurumumuzun kapısı öğrencilerimize her zaman açık

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, öğrencilere yönelik gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere kurumlarını anlatarak, THK’ya katılmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

THK ülkemiz için çok değerli bir kurum

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar boyu her gittiği yerde konuşmalar yaparak gençliğe havacılık aşkını ve coşkusunu vermeye çalıştığını belirten THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, bunun üzerine gençlerin kurumlarına başvurularda bulunduğunu kaydetti.

THK çatısı altında önemli eğitimler verilmektedir

THK’nın, aralarında Sabiha Gökçen’in de bulunduğu birçok değerli kişiyi kazandırdığını dile getiren Başkan Cintaş,şunları söyledi:  “Türk Hava Kurumu tarafından birçok pilot ve paraşütçüler yetiştirilirken aynı zamanda ülkemize yangın söndürme uçakları kazandırıldı. Bugün ülkemizde orman yangınlarını söndürmekte büyük katkı sağlanıyor. Kurumumuz tüm gençlerimizin eğitimi için hazırdır” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Zorlu,  Cintaş’a teşekkür etti

Gölcük Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu da verdiği bilgilerden dolayı Başkan Cintaş’a teşekkür etti ve eğitimin öğrencilere faydalı geçtiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —