Tarih: 03.06.2022 12:48

Öğrencilerin çok sevdiği Polis Memuru Nihat Şensoy, VALİ YAVUZ VE KAYMAKAM KARABULUT TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerin çok sevdiği Polis Memuru Nihat Şensoy,

VALİ YAVUZ VE KAYMAKAM KARABULUT TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gölcük Barbaros İlkokulu öğrencileri için yaya geçidinde güvenlik önlemi alarak trafiği düzenleyen ve çocuklarla kurduğu bağ ile görenlerin içini ısıtan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz ve Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut tarafından ödüllendirildi.

Vali Yavuz, ‘Bu güzel davranışınız Genç Meslektaşlarınıza örnek olsun’

Barbaros İlkokulu Öğrencilerinin ‘Polis Amcası’ olan Polis Memuru Nihat Şensoy geçtiğimiz gün Kaymakam Cengiz Karabulut’un da katılımıyla Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz’a kabullerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızla kurulan diyaloglar gerçekten içimizi ısıttı. Çok mutlu olduk. O nedenle polis memurumuzu tebrik ve teşekkür etmek üzere buraya davet ettik. Bu yapılan güzel davranış diğer genç meslektaşlarınıza örnek olsun, iyilik ve güzellikler yayılsın. Tebrik ediyor ve gönülden kutluyorum.” diyerek Barbaros İlkokulu öğrencileriyle okul giriş ve çıkışlarında yakından ilgilenen Polis Memuru Nihat Şensoy’a Başarı Belgesi verip,tüm vatandaşlarımız adına çocuklarımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Şensoy’u kutladı

Kocaeli il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da Polis Memuru Nihat Şensoy’u tebrik ederek, ‘Gölcük’te okul çıkışında çocuklarımızın koşup sarıldıkları “Polis Amca” imajıyla gönüllere dokunan arkadaşımızı, minik yavrularımızla iletişimdeki becerisi, huzur ve güven veren tavırları sebebiyle, Teşkilatımız adına tebrik ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —