Tarih: 29.09.2023 12:44

Okul Çevresi ve Güzergâhlarında Denetimlere Devam Ediliyor GÖLCÜK’TE OKULLAR GÜVENDE

Facebook Twitter Linked-in

Okul Çevresi ve Güzergâhlarında Denetimlere Devam Ediliyor

GÖLCÜK’TE OKULLAR GÜVENDE

Ailelerin emanetleri olan sevgili öğrencilerimizin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla Kocaeli Valiliği koordinasyonunda okul çevresi ve güzergâhlarında yapılan denetim ve bilgilendirme çalışmalarına hassasiyetle devam ediliyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi başlamadan Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında ve koordinasyonunda Kaymakamlar, Emniyet, Jandarma, Milli Eğitim ve ilgili kurum yetkililerinin katılımlarıyla eğitim kurumlarımızın hazır hale getirilmesi ve gerekli planlamaların yapılması için toplantılar yapılarak, mevcut uygulamalara ilave birtakım kararlar alındı.

İlçemizde de denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor


Alınan ilave tedbirlerle birlikte 11-24 Eylül tarihleri arasında görevlendirilen 945 güvenli eğitim koordinasyon personeli ve 540 asayiş devriyesi okullar bölgesi ve güzergahlarında çalışmalarına başlamış, bu kapsamda 800 umuma açık yer denetlenmiş, 360 metruk binada incelemeler yapıldı. Gölcük’te de Okul çevre ve güzergahlarında denetlemeler sıkı bir şekilde yapılarak, öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gitmeleri ve eğitimleri almaları sağlandı.

Bu çalışmalara ilaveten Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerince 1329 okul servis ve şoförü kontrol edilmiş, alınması gereken tedbirler ve güvenli trafik konularında denetimler gerçekleştirilerek bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan bu denetimlerde kurallara uymayan 20 servis aracına 42.357 TL cezai işlem uygulandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —